Over mij
Joyce Veldsink Coach

BUSINESS, LIFE & LANGUAGE COACH • CONSCIOUS CONNECTOR • LOVER OF LIFE


Meer dan 20 jaar heb ik plannen geschreven en training en individuele coaching gegeven in de vakgebieden communicatie, organisatie, persoonlijk leiderschap en intuitie. De eerste 10 jaar ging het om praktische vaardigheden als computervaardigheden voor ambtenaren, communicatievaardigheden voor projectleiders, leiders coachen op profilering, accountmanagement voor teamleiders, klantgericht schrijven, etc. Het laatste decennium richtte zich dit op mindfulness aan werknemers, persoonlijk leiderschap aan een divers publiek, lifecoaching aan mensen met burnout, channeling voor therapeuten en healers, etc. Vandaag culmineren al deze trainingen en ervaringen in mensen en organisaties helpen functioneren, verbinden en communiceren vanuit hun kern. Ik doe dat vanuit míjn kern: Joy! En ik maak daarbij gebruik van een aantal natuurlijke cadeautjes: helder zien, intuïtie, creativiteit en liefde voor mensen.


'Enjoy life & learning' gaat niet over positief denken, affirmaties of andere trucjes. Het is een integrale beweging richting jouw kern en die van jouw team of organisatie. Daar waar kracht, inzicht, talenten en plezier van nature aanwezig zijn en wachten om ingezet te worden voor individuele, team- en organisatiedoelen. Het gaat over grote lijnen en praktische toepassing in leven en werk. Daarmee komt alle energie waarmee mensen eerder tegen zichzelf en de omstandigheden vochten beschikbaar voor persoonlijke, team- en organisatiedoelen.


Ik werk en leef vanuit het principe dat we allemaal ontmoet willen worden als onszelf. Op het werk en thuis. Dat begint met onszelf onmoeten, waar we ook zijn. Hier ligt ons grootste talent, gemak, plezier en succes!


Er is maar één land: de aarde.

Er is maar één volk: de mensheid.

Er is maar één geloof: de liefde.

Dr. F.M. Wibaut