Vacature Shop & Office manager
Joyce Veldsink Coach

Vacature Shop & Office manager

VANUIT HUIS - ONLINE - 7 TOT 15 UUR PER WEEK

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine online Nederlandse taalschool met gekwalificeerde NT2-docenten. We helpen met plezier, humor en een open houding hoogopgeleide expats bij hun wens om Nederlands te spreken, via wekelijkse online lessen. We zijn een redelijk jong team (24-44 jaar) en hebben de oprechte wens om mensen te helpen zich comfortabel te voelen met het Nederlands en hun Nederlandse omgeving. We zoeken een spin in het web die zorgt dat de backoffice goed geregeld blijft. De sfeer is informeel zakelijk, internationaal en tegelijkertijd heel Nederlands. En alle communicatie verloopt online en via korte lijntjes.

 

Wat doe jij?

Je houdt je bezig met online aanbieden van onze cursussen (via standaard communicatie-uitingen), studentenadministratie en klantenservice. Je logt maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags één a twee uur vanuit huis in. Met een vlotte, informele pen in het Engels informeer je geïnteresseerde, hoogopgeleide mensen van allerlei culturele achtergronden over hetgeen we te bieden hebben. Je werkt de verkoop-/studentenadministratie bij en je zorgt dat de webshop up to date is. Je hebt oog voor wat klanten nodig hebben, maar ook voor wat commercieel handig is. Je hebt een drive om accuraat te zijn, in een bedrijf waar dingen regelmatig veranderen. Je werkt zelfstandig en toont initiatief. Je werkt aangenaam samen met anderen die in dezelfde documenten aan het werk zijn. Als het nodig is, pak je de telefoon om even iets uit te zoeken (Nederlands) of een klant over een wijziging te informeren (Engels). Je ontzorgt de eigenaar qua email en simpele administratieve activiteiten. Praktisch inzicht, accuraatheid en flexibiliteit zijn heel erg welkom. 

 

Herken jij jezelf hierin?

-duidelijke, inlevende, commerciële communicatie 

-accuraat en alert in administratie, ook bij veranderende omstandigheden

-praktische persoon met inzicht in wat nodig is en zin om dat aan te pakken

-positieve, betrokken en tolerante benadering van mensen

-drive om dingen goed te doen en even af te maken voor het einde van de dag

-vlot Engels (C1) en goed Nederlands

-ervaring met CRM, online marketing en sales zijn niet gevraagd, maar komt je wel van pas

-affiniteit met internationale, hoogopgeleide omgeving

-lange termijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, 2 x per dag één tot een paar uur.


We zijn een jong, klein bedrijf en bewegen mee met de vraag van de markt en ontwikkelen continue om onze producten beter te maken. We rekenen op jouw positieve bijdrage en je flexibiliteit om hierin mee te bewegen. Oog voor wat klanten nodig hebben is onmisbaar. Net als de wens tot aangename samenwerking met de eigenaar en 2 collega's. Je werkt zelfstandig en past binnen ons team.

 

Voorwaarden

Dienstverband: freelance/zzp. Uurtarief 22-25 euro, inclusief BTW. Werktijden flexibel, in overleg. Werken vanuit huis. Proeftijd van 3 maanden. Daarna is het een functie voor lange termijn. Deze functie wordt nu vanuit huis vervuld en dat zal het komende jaar zo blijven. Mogelijk werken we in de toekomst vanuit kantoor in de omgeving Den Bosch-Waalwijk.

 

Interesse?

Stuur uiterlijk zondag 28 februari 2021 een CV met uitgebreide schriftelijke motivatie en profielfoto naar info@joyceveldsink.nl. Je hoort uiterlijk 15 maart 2021 of je uitgenodigd wordt voor een online kennismaking.


Heb je een vraag of opmerking?