Vacature
Joyce Veldsink Coach

Vacatures docent NL voor anderstaligen


Ik geef groepslessen Nederlands aan expats. En ik vind het superleuk! Omdat ik meer aanvragen van studenten krijg dan ik aankan, zoek ik per 1 juni en per 1 augustus ZZP-docenten Nederlands om 4 online groepslessen per week te geven aan beginnende (tot A1+) en intermediate (tot A2+) expats. Vanaf 1 juni geef je 2 lessen op dinsdag- en 2 op donderdagavond (van 19.00u tot 21.10u.) Lestijden voor de docent per 1 augustus zijn nog niet bekend.


BEN JIJ DIT?

Ik zoek mensen die met plezier, humor en een open houding intelligente expats helpen bij hun wens om Nederlands te spreken. De vorm is speels, maar de inhoud is professioneel. Interactie en conversatie hebben de nadruk. Je hebt een NT2-certificaat, studeert daarvoor of hebt specifieke ervaring als docent Nederlands voor anderstaligen. Je hebt affiniteit met expats en kan omgaan met studenten met verschillende culturele achtergronden en studiemotivatie. Oog voor wat mensen nodig hebben en de wens tot samenwerking is onmisbaar. Je werkt zelfstandig en gebruikt je creativiteit en initiatief. En je werkt voor een jong bedrijf dat meebeweegt met vraag van studenten, dus flexibiliteit is een dienstbare eigenschap. Je bent vanaf juni of augustus beschikbaar voor de periode van minimaal 1 jaar.


OVER DE LESSEN

Je geeft les aan groepen van 8 mensen. Er is een basisprogramma voor de lessen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor een goede, toegesneden voorbereiding waarin je met leuke activiteiten en oefeningen komt. Er wordt samengewerkt met Duolingo. Je hebt ervaring met Zoom of de capaciteit om dit snel te leren. Je krijgt tijdens de lessen vaak de beschikking over een moderator die je ondersteunt bij het technische gedeelte. Lesblokken duren 4 weken. Er is een online learning community waar je (op elk moment) met studenten kunt communiceren.


OVER DE STUDENTEN

De redenen van de studenten om Nederlands te studeren lopen uiteen. Sommigen studeren voor een inburgeringsexamen, sommigen voor hun plezier, anderen voor contact met elkaar en hun collega's of ze hopen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De motivatie van de studenten om de taal te leren is over het algemeen hoog. De meesten zijn hoogopgeleid. En allemaal willen ze een leuke avond.


VISIE

Connectie is een primaire levensbehoefte van mensen, ongeacht waar we vandaan komen. Door expats te helpen zich de Nederlandse taal snel eigen te maken, gaat de deur open naar contact met buren, collega's en anderen in hun sociale omgeving. Dit draagt bij aan persoonlijke welzijn voor alle betrokkenen en cohesie binnen de Nederlandse samenleving als geheel. Er is daarom veel aandacht voor spreekvaardigheid. Een student zal zich een taal sneller eigen maken als hij deze durft te gebruiken, zowel in de klas als daarbuiten. In het laagste niveau gaat het erom hun dagelijkse vocabulaire en uitspraak op te schroeven, zodat ze zich in de meest primaire situaties kunnen uitdrukken. Intermediate studenten leren grammatica en vloeiendheid van spreken, inclusief het lef om contact te maken ondanks grammaticale fouten. De advanced sprekers leren zich uiten in specifieke situaties die een verfijnd begrip van de taal vereisen, zoals gevoelige of humoristische gesprekken.

Humor, ontspanning en speelsheid, dat past de meeste expats goed na een dag hard werken, voor hun kind zorgen of thuis zitten. En samen met veiligheid zijn dat de beste voorwaarden voor mensen om snel te leren.


BEDRIJF

Met mijn bedrijf Happy to C You verzorg ik betaalbare online individuele en groepslessen Nederlands voor expats. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt is er aandacht voor individuele leerwensen en -benodigdheden van studenten. Connectie en communitybuilding zijn belangrijke waarden in de lessen en daar buiten. Er is een online omgeving waarin studenten vragen kunnen stellen en met elkaar info en plezier kunnen delen.


VOORWAARDEN

Dienstverband: freelance/ZZP. 30 euro per lesuur (afhankelijk ervaring), inclusief voorbereidingstijd. We kijken 1 lesblok hoe de samenwerking bevalt. Daarna maken we afspraken voor de toekomst.


INTERESSE? REACTIE VOOR 25 MEI

Bij interesse ontvang ik graag voor as. maandag 25 mei een kort cv met motivatie via info@joyceveldsink.nl. Na een eerste screening krijg je bericht of je wel of niet uitgenodigd wordt voor een online gesprek.


Voor meer info over mijn lessen klik hier. Of bel Joyce: 06-16469561.


Ik kijk uit naar je reactie!


Heb je een vraag of opmerking?

 
 
 
 
 
 

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Nieuwsbrief 4 x per jaar ontvangen?

Kllk hier om je in te schrijven.

Om rekening mee te houden


Individuele afspraken worden tot 2 werkdagen van te voren kosteloos verschoven. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Afmelding of afwezigheid bij groepsbijeenkomsten geeft geen recht op geld retour. Bij annulering door Joyce ontvang je 100% retour.


Ik ga met respect met klantgegevens om. Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright © All Rights Reserved