Vacature NT2-docent
Joyce Veldsink Coach

Vacature docent NL voor anderstaligen

ONLINE - 1 T/M 4 AVONDEN PER WEEK


Tijdens de recente lockdown zette ik online groepslessen Nederlands voor expats op. Binnen een week had ik mijn eerste 4 studenten en inmiddels geef ik samen met vijf geweldige NT2-docenten 4 avonden les. We zijn een redelijk jong team (30 - 44 jaar), gemotiveerd en zijn goed in het inspelen op mensen en situaties. En we zoeken een collega voor 1, 2, 3 of 4 avonden per week (ma t/m do). Je wordt gevraagd voor projecten van 9 tot 12 weken.


BEN JIJ DIT?

We zoeken een man of vrouw die met plezier, humor en een open houding expats helpt bij hun wens om Nederlands te spreken. Je hebt een NT2-certificaat of zodanige ervaring als NT2-docent in groepen dat je een methodische aanpak van NT2 hebt en differentiëren gesneden koek is. Grammaticale regels leg je direct uit als studenten daar spontaan om vragen. We geven les aan 5 niveaus van A0 tot en met C1. De vorm is speels, maar de inhoud is professioneel. Je biedt structuur met daarbinnen ruimte voor aanpassing en spontaniteit. Conversatie en interactie hebben de nadruk. Je gebruikt je creativiteit en initiatief. Je hebt affiniteit met (vaak hoogopgeleide) expats en kan omgaan met studenten van verschillende culturele achtergronden en studiemotivatie. Je bent handig met software. Oog voor wat mensen nodig hebben en de wens tot samenwerking is onmisbaar. Je werkt zelfstandig en past binnen ons team. Je neemt je vak serieus en kunt lachen om jezelf. Je hebt ervaring met online lesgeven. En je werkt voor een jong bedrijf dat meebeweegt met de vraag van studenten, dus flexibiliteit is een dienstbare eigenschap. 


OVER DE LESSEN

Je geeft online les aan kleine groepen van 3-7 mensen. Je zorgt voor een goede, toegesneden voorbereiding waarin je met activiteiten en oefeningen komt die mensen motiveren en uitnodigen tot interactie, in de les en thuis. Examenonderwerpen zijn richtlijn voor je programma en de behoeften van een groep bepalen wat je op welk moment aanbiedt. Je hebt ervaring met Zoom en online lesmateriaal of de capaciteit om dit snel te leren. Alle communicatie met studenten verloopt online en heeft een persoonlijk en informeel karakter.


OVER DE STUDENTEN

De studenten zijn vaak hoogopgeleid. Hun motivatie om de taal te leren is over het algemeen prima. Het doel van de meeste studenten is met gemak en plezier deel te kunnen nemen aan het leven in Nederland, thuis en op hun werk.  Sommigen hopen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Enkelen willen examen doen. En allemaal willen ze een leuke avond.


WAARDEN

Connectie en plezier zijn belangrijke waarden, die we actief inbrengen in de les. Humor, ontspanning en speelsheid, dat past de meeste expats goed na een dag hard werken, voor hun kind zorgen of thuis zitten. En samen met veiligheid in de klas zijn dat belangrijke dingen die we van de nieuwe docent verwachten. Met 'real life' - opdrachten en leuke oefeningen in de klas helpen we expats niet alleen de Nederlandse taal te leren, maar ook het vertrouwen te ontwikkelen om het Nederlands actief te gebruiken met partners, buren, collega's, onderwijzers van hun kinderen en anderen in hun sociale omgeving. Dit draagt bij aan persoonlijk welzijn voor alle betrokkenen en cohesie binnen de Nederlandse samenleving als geheel. Er is dus veel aandacht voor spreekvaardigheid. In het laagste niveau gaat het erom dagelijkse vocabulaire, basiskennis van grammatica en uitspraak bij te brengen, zodat ze zich in de meest primaire situaties kunnen uitdrukken. Intermediate studenten leren vloeiendheid van spreken, grammatica, een grote woordenschat en het lef om contact te maken ondanks grammaticale fouten. De advanced sprekers leren zich uiten in specifieke situaties die een verfijnd begrip van de taal vereisen, zoals gevoelige of humoristische gesprekken.


BEDRIJF

Joyce Veldsink verzorgt betaalbare online groepslessen Nederlands voor expats. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt is er aandacht voor individuele leerwensen en -benodigdheden van studenten. Connectie en plezier zijn belangrijke waarden in de lessen en daar buiten. Er is een online omgeving waarin studenten met elkaar kunnen communiceren.


VOORWAARDEN

Dienstverband: freelance/ZZP. 35 euro per lesuur. Dit is inclusief BTW (taallessen zijn vrijgesteld van BTW) en voorbereidingstijd. We evalueren na 1 lesblok of het voor beiden een goede basis voor samenwerking in de toekomst is gebleken..


INTERESSE?

Bij interesse ontvang ik graag een persoonlijke motivatie met kort cv en foto via info@joyceveldsink.nl. Na een eerste screening krijg je bericht of je uitgenodigd wordt voor een online kennismakingsgesprek.


Ik kijk uit naar je sollicitatie!


Heb je een vraag of opmerking?

 
 
 
 
 
 

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Phone: 06 - 16 46 95 61


Join our course?

Click here


Receive the new schedule?

Click here

Please take note:


100% refund:

In case Joyce cancels your class.

70% refund:

In case you cancel earlier then 4 weeks before your first class.

30% refund:

In case you cancel between 3 and 4 weeks before your first class.

No refund

In case you cancel 3 weeks or later before your first class.


We respect your data. As a subscriber or customer you give us permission to store and use your data for billing and direct communication with you about our classes. We will not pass them on to third parties

Copyright Â© All Rights Reserved