Vacature
Joyce Veldsink Coach

Vacature docent NL voor anderstaligen


Ik zoek per direct een tweede ZZP-docent Nederlands om 4 tot 6 online groepslessen per week te geven aan expats met de niveaus A0 tot en met B2. Het is van maandag tot en met donderdag voor 3 avonden per week, waarvan in ieder geval de maandag en woensdag van 19.00u tot 21.15u.


BEN JIJ DIT?

Ik zoek mensen die met plezier, humor en een open houding intelligente expats helpen bij hun wens om Nederlands te spreken. De vorm is speels, maar de inhoud is professioneel. Interactie en conversatie hebben de nadruk. Je hebt een NT2-certificaat of hebt ervaring met Nederlandse les aan anderstaligen. Je hebt ervaring met het zelfstandig opzetten van een lesprogramma. Je hebt affiniteit met expats en kan omgaan met studenten van verschillende culturele achtergronden en studiemotivatie. Oog voor wat mensen nodig hebben en de wens tot samenwerking is onmisbaar. Je werkt zelfstandig en gebruikt je creativiteit en initiatief. En je werkt voor een jong bedrijf dat meebeweegt met vraag van studenten, dus flexibiliteit is een dienstbare eigenschap. Je bent vanaf juli 2020 beschikbaar voor de periode van minimaal 1 jaar. (Van 10 aug t/m 28 augustus 2020 zijn we gesloten.)


OVER DE LESSEN

Je geeft les aan kleine groepen van 6 mensen. Je zorgt voor een goede, toegesneden voorbereiding waarin je met leuke activiteiten en oefeningen komt. Examenonderwerpen zijn richtlijn voor je programma, waarbij je ruimte biedt voor aanpassing aan de benodigdheden van studenten. Studenten oefenen thuis o.a. met Duolingo. Je hebt ervaring met Zoom of de capaciteit om dit snel te leren. Je krijgt tijdens de lessen als nodig de beschikking over een moderator die je ondersteunt bij het technische gedeelte. We voorzien in de behoefte van expats om hun cursusdeelname aan te passen aan de drukte op hun werk en bieden daarom lesblokken van 4 weken, waarbij de samenstelling van je groep dus elke 4 weken kan veranderen. Alle communicatie met studenten verloopt online en heeft een persoonlijk en informeel karakter.


OVER DE STUDENTEN

De redenen van de studenten om Nederlands te studeren lopen uiteen. Sommigen studeren voor een inburgeringsexamen, maar de meesten willen graag verbinden met hun sociale of werkomgeving. En sommigen hopen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De motivatie van de studenten om de taal te leren is over het algemeen hoog. De meesten zijn hoogopgeleid. En allemaal willen ze een leuke avond.


VISIE

Connectie is een primaire levensbehoefte van mensen, ongeacht waar we vandaan komen. Door expats te helpen zich de Nederlandse taal snel eigen te maken, gaat de deur open naar contact met partners, buren, collega's, onderwijzers van hun kinderen en anderen in hun sociale omgeving. Dit draagt bij aan persoonlijk welzijn voor alle betrokkenen en cohesie binnen de Nederlandse samenleving als geheel. Er is daarom veel aandacht voor spreekvaardigheid. Een student zal zich een taal sneller eigen maken als hij deze durft te gebruiken, zowel in de klas als daarbuiten. In het laagste niveau gaat het erom hun dagelijkse vocabulaire, basiskennis van grammatica en uitspraak op te schroeven, zodat ze zich in de meest primaire situaties kunnen uitdrukken. Intermediate studenten leren vloeiendheid van spreken en grammatica, inclusief het lef om contact te maken ondanks grammaticale fouten. De advanced sprekers leren zich uiten in specifieke situaties die een verfijnd begrip van de taal vereisen, zoals gevoelige of humoristische gesprekken. Humor, ontspanning en speelsheid, dat past de meeste expats goed na een dag hard werken, voor hun kind zorgen of thuis zitten. En samen met veiligheid in de klas zijn dat de beste voorwaarden voor mensen om snel te leren.


BEDRIJF

Met mijn bedrijf Happy to C You verzorg ik betaalbare online individuele en groepslessen Nederlands voor expats. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt is er aandacht voor individuele leerwensen en -benodigdheden van studenten. Connectie, plezier en communitybuilding zijn belangrijke waarden in de lessen en daar buiten. Er is een online omgeving waarin studenten met elkaar kunnen communiceren.


VOORWAARDEN

Dienstverband: freelance/ZZP. 35 euro per lesuur. Dit is inclusief voorbereidingstijd. We evalueren na 1 lesblok of het voor beiden een goede basis voor samenwerking voor het komende jaar is gebleken.


INTERESSE? REACTIE UITERLIJK 1 JULI

Bij interesse ontvang ik graag uiterlijk woensdag 1 juli 2020 een kort cv met motivatie via info@joyceveldsink.nl. Na een eerste screening krijg je voor 9 juli bericht of je wel of niet uitgenodigd wordt voor een online gesprek.


Voor meer info over de cursusopzet klik hier. Of bel Joyce: 06-1646 9561. Ik kijk uit naar je reactie!

Heb je een vraag of opmerking?

 
 
 
 
 
 

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Nieuwsbrief 4 x per jaar ontvangen?

Kllk hier om je in te schrijven.

Om rekening mee te houden


Individuele afspraken worden tot 2 werkdagen van te voren kosteloos verschoven. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Afmelding of afwezigheid bij groepsbijeenkomsten geeft geen recht op geld retour. Bij annulering door Joyce ontvang je 100% retour.


Ik ga met respect met klantgegevens om. Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright © All Rights Reserved