Over mij
Joyce Veldsink Coach

WHAT WILL YOU LEARN?


BUSINESS, LIFE & LANGUAGE COACH • CONSCIOUS CONNECTOR • LOVER OF LIFE


Meer dan 20 jaar heb ik plannen geschreven en training en individuele coaching gegeven in de vakgebieden communicatie, organisatie, persoonlijk leiderschap en intuitie. De eerste 10 jaar ging het om praktische vaardigheden als computervaardigheden voor ambtenaren, communicatievaardigheden voor projectleiders, leiders coachen op profilering, accountmanagement voor teamleiders, klantgericht schrijven, etc. Het laatste decennium richtte zich dit op mindfulness aan werknemers, persoonlijk leiderschap aan een divers publiek, lifecoaching aan mensen met burnout, channeling voor therapeuten en healers, etc. Vandaag culmineren al deze trainingen en ervaringen in mensen en organisaties helpen functioneren, verbinden en communiceren vanuit hun kern. Ik doe dat vanuit míjn kern: Joy! En ik maak daarbij gebruik van een aantal natuurlijke cadeautjes: helder zien, intuïtie, creativiteit en liefde voor mensen.


'Bring Joy back in your life & business' gaat niet over positief denken, affirmaties of andere trucjes. Het is een integrale beweging richting jouw kern en die van jouw team of organisatie. Daar waar kracht, inzicht, talenten en plezier van nature aanwezig zijn en wachten om ingezet te worden voor individuele, team- en organisatiedoelen. Het gaat over grote lijnen en praktische toepassing in leven en werk. Daarmee komt alle energie waarmee mensen eerder tegen zichzelf en de omstandigheden vochten beschikbaar voor persoonlijke, team- en organisatiedoelen.


Ik werk en leef vanuit het principe dat we allemaal ontmoet willen worden als onszelf. Op het werk en thuis. Dat begint met onszelf onmoeten, waar we ook zijn. Hier ligt ons grootste talent, gemak, plezier en succes!


Er is maar één land: de aarde.

Er is maar één volk: de mensheid.

Er is maar één geloof: de liefde.

Dr. F.M. Wibaut

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Phone: 06 - 16 46 95 61


Join our course?

Click here


Receive the new schedule?

Click here

Please take note:


100% refund:

In case Joyce cancels your class.

70% refund:

In case you cancel earlier then 4 weeks before your first class.

30% refund:

In case you cancel between 3 and 4 weeks before your first class.

No refund

In case you cancel 3 weeks or later before your first class.


We respect your data. As a subscriber or customer you give us permission to store and use your data for billing and direct communication with you about our classes. We will not pass them on to third parties

Copyright © All Rights Reserved