Nieuwsbrief

(Hiermee geef je mij toestemming om deze gegevens te bewaren en te gebruiken voor verzending van de nieuwsbrief. Ik geef je gegevens niet door aan derden.)

Joyce Veldsink Coach

MIJN WERK VOLGEN?

 

 

Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in mijn werk? Met plezier hou ik je via mijn Nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwste cursussen, lezingen en services voor klanten. Ik houd niet van spam, dus ik stuur een bondige nieuwsbrief en slechts 4 keer per jaar. Vul hieronder je gegevens hieronder in om je aan te melden. Je ontvangt de nieuwsbrief zodra het eerstvolgende exemplaar verschijnt.


Sociale media

LinkedIn: klik hier

Facebook: klik hier

Instagram: klik hierVul in voor aanmelding Nieuwsbrief

Copyright ┬ę All Rights Reserved

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Nieuwsbrief 4 x per jaar ontvangen?

Kllk hier om je in te schrijven.

Om rekening mee te houden


Individuele afspraken worden tot 2 werkdagen van te voren kosteloos verschoven. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Afmelding of afwezigheid bij groepsbijeenkomsten geeft geen recht op geld retour. Bij annulering door Joyce ontvang je 100% retour.


Ik ga met respect met klantgegevens om. Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!