Life Coach
Joyce Veldsink Coach


WERK MET MIJ!Startsessie The Joy of Life & Business - individueel

30-45 minuten: 75 euro - 45-60 minuten: 90 euro - 60-75 minuten: 105 euro

In een Startsessie navigeren we rechtstreeks richting de doelen die jou als mens en professional plezier, waarde en zin geven. We maken daarvoor contact met jouw innerlijke weten. Dit is een online interactieve sessie. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, neemt deze Startsessie één van de volgende vormen aan:

  • Landkaart: We brengen in kaart waar jij bent in jouw leven en werk, waar je wilt zijn en wat de kortste of meest geschikte route voor jou daarheen is. Dit geeft je overzicht en richting. Het maakt het gemakkelijk voor jou om in vertrouwen de volgende stap te zetten.
  • Proeverij: Je ervaart aspecten en mogelijkheden in jouw leven en in welke mate ze jou gelukkig maken, zodat je weet welke dingen je beter kunt laten vallen en welke dingen je in je leven en werk kunt inbrengen om plezier, moeiteloosheid, zingeving en succes te creëren en hoe. Met deze ervaring heb je helder wat je ten diepste wilt en waarom. Dit maakt het makkelijk om achter keuzes te gaan staan en deze te implementeren in je leven en werk.
  • Kickstart your project: Als jij weet wat je wilt, maar je project niet van de grond komt of je vastgeraakt bent in het proces, dan brengen we jouw project in beweging. Je vindt de kracht, helderheid, inspiratie en het plezier om de benodigde stappen richting jouw doel te zetten.
  • Relaties uitlijnen: Eén van de meest uitdagende aspecten van ons leven kan het omgaan met relaties zijn. Relaties met partner, kinderen, vrienden, werkgever, zakenrelaties etc. In deze sessie help ik je helder te zien wat jou relatie nodig heeft om te gaan stromen.

Tussentijds of vervolgconsult

Als je eerder met mij gewerkt hebt, ben ik op korte termijn (variërend van binnen 5 minuten tot 3 werkdagen) telefonisch beschikbaar voor to-the-point verhelderend advies om jou of je project direct weer 'in flow' te brengen.

Conscious connector

Als conscious connector verbind ik jou en je organisatie met mensen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan realisatie van jouw/jullie nieuwe ontwikkelingsrichting. Denk aan experts uit mijn netwerk, inspirators, mensen die openstaan voor krachtenbundeling en kennisuitwisseling, nieuwe klanten of financiële steun.

The Joy of 2020 - individueel - 950 euro

Hoe ga jij jezelf dit jaar neerzetten in de wereld? Welke ambitie ga je waarmaken? Welke kwaliteit ga je laten zien? Wat ga jij veranderen? Welke langgekoesterde wens ga jij nu echt vorm geven? Het vraagt geduld, kennis van jezelf en de markt, doorzettingsvermogen, lef en vele andere kwaliteiten om je ware zelf te laten zien aan de wereld. Om te functioneren en ondernemen vanuit de talenten die diep van binnen in jou aanwezig zijn. En jezelf niet langer te verstoppen achter titels, methoden en andere hulpmiddelen van buiten af. Heb jij het lef om op te staan? Om het beste van jezelf op te graven, op te poetsen en te laten zien aan de wereld? Dan begeleid ik jou graag.


In een Startsessie bepalen we jouw doel, de (financiële, fysieke, persoonlijke en andere) randvoorwaarden en tijdspad. Vervolgens help ik je in 5 achtereenvolgende sessies te komen waar je zijn wilt. Het werk moet je zelf doen. Ik zal steeds een helder licht op jouw pad zijn om vanuit overzicht en contact met jouw kern zelf de juiste keuzes te maken, focus te houden en door te zetten. Ik ben je coach die je nieuwe mogelijkheden laat zien, contact helpt houden met jezelf en je omgeving en aanmoedigt, afremt of een duwtje geeft als je dat nodig hebt. Veranderingen als deze, die van binnenuit aangedreven worden, zijn ten diepste de moeite waard. Maar vragen moed en hele precieze afstemming. Ik ben er om jou te begeleiden op elk moment dat dat nodig is. Grijp deze kans. De tijd is nooit eerder zo rijp geweest voor verandering!

Teamsessie The Joy of being a Team - prijs op aanvraag

Ook voor teams is het mogelijk een Startsessie te houden om te kijken waar de talenten, het plezier, de kracht en de waarde van het team liggen of hoe deze ten bate van het organisatiedoel ingezet kunnen worden. Afhankelijk van het doel van de sessie en de fase in het proces, kan dit een sessie met de teamleider(s) zijn, een sessie in een kleine groep vertegenwoordigers of groepsessies met het hele team. Meestal is het een unieke combinatie afgestemd op de individuele situatie. Alle sessies worden dan ook op maat gemaakt en individueel afgestemd op doel, doelgroep, locatie, procesfase, budget, etc. Bel om te zien wat jouw team nu nodig heeft!

Vertel me wat je wilt! Of bel me: 06 - 16469561

 
 
 
 
 
 

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Nieuwsbrief 4 x per jaar ontvangen?

Kllk hier om je in te schrijven.

Om rekening mee te houden


Individuele afspraken worden tot 2 werkdagen van te voren kosteloos verschoven. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Afmelding of afwezigheid bij groepsbijeenkomsten geeft geen recht op geld retour. Bij annulering door Joyce ontvang je 100% retour.


Ik ga met respect met klantgegevens om. Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright © All Rights Reserved