Life Coach

Life & Business coach


Wil jij eindelijk weer plezier, flow, vervulling en succes in je leven, onderneming of team? In 1 online Startsessie breng ik met professionals en teams die doelgericht hun leven en werksituatie willen veranderen vanuit hun innerlijk weten in kaart hoe hun pad naar zakelijk en persoonlijk plezier, flow en succes er uit ziet. Draai niet langer rondjes. Start jouw doelgerichte verandering vandaag!

Vind uit waar jij of je team daadwerkelijk blij van wordt en hervind inspiratie!
Maak een plan van aanpak voor jezelf of jouw team en ervaar nieuwe kracht!

Herpositioneer jezelf of je team en ervaar vervulling!

Blaas nieuw leven in jouw project of business en ervaar flow en resultaat!
Ken je nieuwe richting en ervaar hoe alles vóór je werkt!

Ik help je zien waar je bent, waar je heen wilt en wat je nodig hebt. Als je dat wilt, begeleid ik je daarna stap voor stap door je hele proces. Of ik laat je los en je vind je eigen weg. Daarnaast kan ik je als conscious connector ook in contact brengen met mensen die jou verder kunnen helpen op je pad. Soms zijn dat je eerste klanten, soms zijn het informele begeleiders, maar het kunnen ook excelente experts uit mijn netwerk zijn, mensen zijn waarmee je krachten wilt bundelen of mensen die je financieel ondersteunen. Lees hier onder meer over mijn services.

Startsessie The Joy of Life & Business - individueel

30-45 minuten: 75 euro - 45-60 minuten: 90 euro - 60-75 minuten: 105 euro (Fysieke sessie: + 25 euro)

In een Startsessie navigeren we rechtstreeks richting de doelen die jou als mens en professional plezier, waarde en zin geven. We maken daarvoor contact met jouw innerlijke weten. Dit is een online interactieve sessie. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, neemt deze Startsessie één van de volgende vormen aan:

  • Landkaart: We brengen in kaart waar jij bent in jouw leven en werk, waar je wilt zijn en wat de kortste of meest geschikte route voor jou daarheen is. Dit geeft je overzicht en richting. Het maakt het gemakkelijk voor jou om in vertrouwen de volgende stap te zetten.
  • Proeverij: Je ervaart aspecten en mogelijkheden in jouw leven en in welke mate ze jou gelukkig maken, zodat je weet welke dingen je beter kunt laten vallen en welke dingen je in je leven en werk kunt inbrengen om plezier, moeiteloosheid, zingeving en succes te creëren en hoe. Met deze ervaring heb je helder wat je ten diepste wilt en waarom. Dit maakt het makkelijk om achter keuzes te gaan staan en deze te implementeren in je leven en werk.
  • Kickstart your project: Als jij weet wat je wilt, maar je project niet van de grond komt of je vastgeraakt bent in het proces, dan brengen we jouw project in beweging. Je vindt de kracht, helderheid, inspiratie en het plezier om de benodigde stappen richting jouw doel te zetten.
  • Relaties uitlijnen: Eén van de meest uitdagende aspecten van ons leven kan het omgaan met relaties zijn. Relaties met partner, kinderen, vrienden, werkgever, zakenrelaties etc. In deze sessie help ik je helder te zien wat jou relatie nodig heeft om te gaan stromen.

Tussentijds of vervolgconsult

Als je eerder met mij gewerkt hebt, ben ik op korte termijn telefonisch beschikbaar voor een kort to-the-point verhelderend advies om jou, je team of je project direct weer in flow te brengen.

Teamsessie The Joy of being a Team

prijs op aanvraag

Ook voor teams is het mogelijk een Startsessie te houden om te kijken waar de talenten, het plezier, de kracht en de waarde van het team liggen of hoe deze ten bate van het organisatiedoel ingezet kunnen worden. Afhankelijk van het doel van de sessie en de fase in het proces, kan dit een sessie met de teamleider(s) zijn, een sessie in een kleine groep vertegenwoordigers of groepsessies met het hele team. Meestal is het een unieke combinatie afgestemd op de individuele situatie. Alle sessies worden dan ook op maat gemaakt en individueel afgestemd op doel, doelgroep, locatie, procesfase, budget, etc. Bel om te zien wat jouw team nu nodig heeft!

Conscious connector

Als conscious connector verbind ik jou en je organisatie met mensen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan realisatie van jouw/jullie nieuwe ontwikkelingsrichting. Denk aan experts uit mijn netwerk, inspirators, mensen die openstaan voor krachtenbundeling en kennisuitwisseling, nieuwe klanten of financiële steun.

Schrijf me wat je wilt bereiken!
Of bel me: 06 - 16469561