Contact
Joyce Veldsink Coach


CONTACTBel of mail me voor een afspraak, een vraag of een sollicitatie. Ik overleg graag met je welke service het beste bij je past. Je kunt ook een bericht achterlaten via onderstaand formulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


telefoon: 06 - 16 46 95 61

email: info@joyceveldsink.nl

kvk: 63428814

btw: NL001787211B05


Trainingen en consulten zijn via Zoom, Skype, WhatsApp, telefoon of op locatie.

Stuur me jouw bericht, dan neem ik contact op!

 
 
 
 
 
 

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Nieuwsbrief 4 x per jaar ontvangen?

Kllk hier om je in te schrijven.

Om rekening mee te houden


Individuele afspraken worden tot 2 werkdagen van te voren kosteloos verschoven. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Afmelding of afwezigheid bij groepsbijeenkomsten geeft geen recht op geld retour. Bij annulering door Joyce ontvang je 100% retour.


Ik ga met respect met klantgegevens om. Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt op mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch vlak en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Copyright © All Rights Reserved