Ondernemers

22-29 juni

Frankrijk

ONDERNEMERSCHAP VANUIT HET HART

Moeiteloos ondernemen

 

 

In deze cursus van een week biedt Joyce Veldsink u de gelegenheid om uzelf te ontmoeten als ondernemer. Zij laat u zien waar u staat en wat uw hart, uw kern wil manifesteren via uw ondernemerschap in de wereld anno 2019, waarin u rondloopt, rondkijkt, ervaart en kansen waarneemt. Kansen die u kunt aangrijpen vanuit uw hart. Uw hart vertelt u immers elke dag waarheen te bewegen en waarvoor u hier bent. Dat maakt ondernemerschap gemakkelijk, behapbaar, moeiteloos en voldoening gevend. Dát is waar we in deze week voor gaan op het heerlijke landgoed l'Huy Préau in het prachtige natuurgebied Morvan midden in Frankrijk.

foto's Mireille Kuster, www.lichtinbeeldfotografie.nl

Programma

In de ochtend zult u via Joyce kennismaken met uzelf. U zult via haar ogen naar de wereld en naar uzelf leren kijken. En u zult versteld staan over het moois dat u ziet! Zij beschikt over de gave om te genieten van kleine dingen, grote dingen, schone dingen, vuile dingen, alles wat het oog vangt. Dit dient om duidelijk aan het licht te krijgen waar u ontzettend goed in bent. Zodat u zich hierop kunt focussen. Zodat u achter uw eigen hart aan kunt lopen, in plaats van achter uw omgeving, een magazine, uw ouders of de maatschappij. Dit pad is een heel eenvoudig pad dat rechtdoor gaat. Dat ook aangeeft waar u níét moet zijn. En waar u dus andere mensen voor kunt inzetten of wat u gewoon in z’n geheel links kunt laten liggen. Dit maakt ondernemerschap eenvoudig, helder en voor begrijpelijk voor iedereen. Heeft u het gevoel dat u een taak heeft in de wereld? Schuif deze week aan bij dit prachtige gezelschap.

 

’s Middags bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Na het focussen van uw aandacht in de ochtend, is het goed om uw gedachten vrij te laten en uw impulsen te volgen. Laat u leiden naar waar u wilt zijn: creativiteit, plezier en échte meerwaarde. Als mens en ondernemer. Maakt u van deze gelegenheid gebruik om te wandelen, te luieren of hard te lopen in de prachtige natuur rondom dit landgoed of te zwemmen bij een meer in de buurt. Of u kunt op het landgoed zelf boogschieten, paardrijden of in de hottub zitten (niet bij prijs inbegrepen) of gebruikmaken van uw meegebrachte hobbymateriaal.

 

Behalve ondernemers zijn er deze week op het landgoed ook dansers en andere cursisten die geïnteresseerd zijn in het vólle leven. U zult zich dus niet vervelen tijdens de gesprekken aan de rijk gevulde tafel vol met aandacht bereid, biologisch voedsel van het landgoed.

Over de docent

Joyce is een krachtige en speelse transformatiecoach die werkt met mensen die iets willen veranderen in hun leven en bereid zijn daar iets voor te doen. Ze helpt u die plek in de wereld in te nemen die uniek en alleen voor is u. Waarin u in uw kracht staat, uw talenten gebruikt, zingeving ervaart en plezier hebt. Ze benadert u daarbij respectvol, direct, compassievol en vól levensvreugde en plezier.

 

Joyce heeft 10 jaar operationele teams, directies en besturen geadviseerd in de rol van communicatie- en organisatieadviseur. Het laatste decennium heeft zij zich ontwikkeld tot gepassioneerde energiewerker met Qi Gong, Shamballa healing, Akasha reading, opstellingswerk, emotioneel lichaamswerk en veel aangeboren talent in haar gereedschapskist. Op dit moment begeleidt zij mensen individueel en in groepen, in binnen- en buitenland, waarbij alle kennis en ervaring zich samenvoegen tot waardevolle, precies afgestemde transformaties.

 

Geniet van uzelf, geniet van uw business!

Wij vragen u zich deze week open te stellen voor een nieuw cadeau: uzelf. Leer uzelf zien in uw volle omvang. Geniet van het genot dat u bent. En laat de wereld meegenieten. Daar betalen wereldbewoners graag voor. En dat heet dan business. J

 

Trek u zich deze laatste week van juni terug met gelijkgestemden op het prachtige Préau, midden in de natuur van de Franse Morvan. Geníét. En ga met volle kracht vooruit na deze zomer!

 

Kosten en inschrijving

Deze cursus kost 550 euro, inclusief btw. Daarnaast betaalt u voor accomodatie op het landgoed. Dit is inclusief 3 lekkere biologische maaltijden per dag. Meer informatie daarover vindt u op de site van Landgoed 'lHuy Préau. Inschrijven voor zowel de cursus als de accommodatie doet u hier.

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een gepassioneerde en getalenteerde energiewerker die ziet hoe haar eigen krachten zich ontvouwen om anderen te helpen op hun levensreis. Ze was eerder life coach en gaf qi gong in het bedrijfsleven. Naast haar huidige werk in de Praktijk voor Heling & Helderheid, bestudeert zij op dit moment heling via de Akasha kronieken.

Tarieven


> online consult - 1 uur

voor particulieren: 60 euro incl. btw

voor bedrijven: 90 euro incl. btw


> consult in Drunen - 1,5 uur

145 euro incl. btw


Cursussen

Tarieven staan op de pagina van de cursus. Prijzen voor cursussen zijn altijd:

-inclusief BTW voor particulieren

-exclusief BTW voor bedrijven en organisaties


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright @ All Rights Reserved