Gratis les

transformatiecoach met diepgaand effect

Gratis les

14 oktober

CONTACT MET JOUW SPIRITUELE LEIDING

 

 

Ik heb al veel mensen in contact gebracht met hun spirituele leiding. Spirituele leiding is fijn, maar alleen vanuit een loepzuivere bron van waarheid, wijsheid en diepe liefde voor alles om ons heen. Daarom geef ik op maandagavond 14 oktober 2019 om 20.00 uur een gratis online les 'Contact met jouw spirituele leiding'. In deze gratis online les laat ik mensen die holistisch werk doen in iets meer dan een uur zien en ervaren hoe ze contact maken met hun spirit team vanuit de Akasha Kronieken. Deze diep liefdevolle en wijze begeleiding staat klaar om jou en jouw klanten te begeleiden naar het leven van jullie hoogste potentieel.

(Heb je liever individuele begeleiding of een consult, klik dan hier. De prijzen staan hieronder.)

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt met geest, lichaam en ziel en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Tarieven


> Online Akasha Reading - particulieren

1 uur: 80 euro incl. btw

(tarief 60 euro voor minima)


> Akasha Reading in Drunen - particulieren

1,5 uur: 145 euro incl. btw


> Individuele begeleiding Zelf leren readen in de Akasha Kronieken - particulieren

1,5 uur: 145 euro incl. btw


> Coaching Zakelijk

per uur: 145 euro excl. btw


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright © All Rights Reserved