Contact

Contact

Wil je je aanmelden voor een evenement of cursus, een individuele afspraak maken of meer informatie? Neem contact met mij op!

Email en telefoon


info@joyceveldsink.nl

06 - 16 46 95 61


Locatie


Individuele consulten vinden meestal plaats via Skype of WhatsApp-video. Deze kun je dus overal doen waar een goede internetverbinding is. In alle andere gevallen geef ik de consulten telefonisch of op locatie. Voor de kwaliteit van het consult maakt het niet uit waar of hoe deze plaats vindt.


Groepsreadingen en cursussen vinden vooral in bewustzijnscentra in Nederland, Belgie of Frankrijk plaats. Op verzoek kom ik ook naar andere locaties.


Afspraken


Maandag 12.00 tot 20.00 uur

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur

Woensdag 10.00 tot 20.00 uur

Donderdag 10.00 tot 20.00 uur

Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Maak een afspraak, meld je aan of stel een vraag!

 
 
 
 

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een gepassioneerde en getalenteerde energiewerker die ziet hoe haar eigen krachten zich ontvouwen om anderen te helpen op hun levensreis. Ze was eerder life coach en gaf qi gong in het bedrijfsleven. Naast haar huidige werk in de Praktijk voor Heling & Helderheid, bestudeert zij op dit moment heling via de Akasha kronieken.

Tarieven


Bij een individueel consult betaalt u naar uw (gezamenlijk) netto maandinkomen.

-lager dan 1900 euro > u betaalt 60 euro

-hoger dan 1900 euro > u betaalt 90 euro

B-ho

Prijzen voor cursussen zijn altijd:

-inclusief BTW voor particulieren

-exclusief BTW voor bedrijven en organisaties


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright @ All Rights Reserved