Verdiepingscursus

Verdiepings-

cursus

VERDIEPINGSCURSUS AKASHA READERS 2019

Voor deze cursus is nog geen datum gepland. 

 

 

Voor degenen die al ervaring in het readen vanuit de Akasha Kronieken hebben, is er de Verdiepingscursus. We onderzoeken, verdiepen en verrijken we onszelf en elkaar met onze relatie met de Akasha Kronieken op het prachtige Landgoed Bleijendijk in Vught. Wat een prachtige gelegenheid om bewust te oogsten wat onze journey ons tot nu toe heeft gebracht, los te laten wat ons niet meer dient, en zaden in vruchtbare grond te zaaien voor het komende seizoen!

 

We genieten van alle aardse heerlijkheden die het landgoed ons biedt: lekker biologisch, vegetarisch eten van eigen grond, een prachtige natuurlijke omgeving en verblijf op een Brabantse boerderij (met een boerderijwinkeltje). We genieten van het hemelse, liefdevolle lichtveld. En vooral: we genieten van het plezier en de verbinding met elkaar!

 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen met ervaring in het readen vanuit de Akasha Kronieken. Het maakt niet uit of je dit bij Joyce Veldsink geleerd hebt, bij een andere docent, vanuit een boek of als autodidact. Bij twijfel: neem even contact op met Joyce.

 

Wat doen we?

Joyce helpt je samen met de Kronieken de waarheden over jezelf ontdekken waar je je nog niet bewust van was: de getalenteerde mens die je bent, de onvoorstelbaar diepe liefde die jij in je draagt en de unieke plek in de wereld die er voor jou is en die jij met kracht en verve mag invullen.

 

Natuurlijk werken we aan de techniek van het readen, maar vooral aan het ontvangen en overdragen van heling.  Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van deze cursus: de Akasha Kronieken helpen je met het ontsluieren van alles wat jou tegenhoudt om volledig te stralen! Ze geven je begeleiding en heling op het gebied van voorouderlijke lijnen, andere levens, talenten en valkuilen, spirituele vragen en traumaverwerking. En helpen je bij praktische vragen over relaties, werk, gezondheid, huis, huisdieren, etc. Binnen dit lichtveld en bij Joyce ben je welkom met alles wat zich op dat moment wil laten zien, van de schaterlach tot de traan.

 

Docent Joyce Veldsink

De stijl van Joyce is natuurlijk, speels, enthousiast, vol humor en soms confronterend. Naast Akasha docent is zij transformatiecoach, healer en Qi Gong docent. Maar vooral is zij levensgenieter en mens.

 

Vanuit haar praktijk helpt Joyce mensen bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met zichZelf. In deze verbinding doen mensen de dingen waar ze talent voor hebben en ze genieten en ontspannen daarvan. Mensen ervaren zingeving, plezier en waardevol contact met de mensen om hen heen. Joyce begeleidt mensen individueel via Skype. Daarnaast geeft zij groepslessen en -cursussen in bedrijven en bij bewustzijnscentra in het land.

 

Let's enjoy!

Het worden prachtige dagen voor jezelf en met elkaar. Met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, liefdevolle aanwezigheid, lekker eten, natuurschoon én veel gezelligheid! Wat je hier ervaart, daar heb je de rest van je leven profijt van. LET'S ENJOY!

 

Inschrijving

Wil je meer informatie over deze cursus, neem dan contact op met Joyce via info@joyceveldsink.nl of 06 - 1646 9561.

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een gepassioneerde en getalenteerde energiewerker die ziet hoe haar eigen krachten zich ontvouwen om anderen te helpen op hun levensreis. Ze was eerder life coach en gaf qi gong in het bedrijfsleven. Naast haar huidige werk in de Praktijk voor Heling & Helderheid, bestudeert zij op dit moment heling via de Akasha kronieken.

Tarieven


Bij een individueel consult betaalt u naar uw (gezamenlijk) netto maandinkomen.

-lager dan 1900 euro > u betaalt 60 euro

-hoger dan 1900 euro > u betaalt 90 euro

B-ho

Prijzen voor cursussen zijn altijd:

-inclusief BTW voor particulieren

-exclusief BTW voor bedrijven en organisaties


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright @ All Rights Reserved