Akasha

transformatiecoach met diepgaand effect

Akasha Kronieken

WAT ZIJN DE AKASHA KRONIEKEN?

 

 

Bij alles wat ik doe, werk ik samen met de Akasha Kronieken. Behalve informatie, bieden de Akasha Kronieken ons heel veel heling en liefde. Het is een energetisch veld waarin alles over alle levens van alle mensen is opgeslagen. We kunnen er vragen naar onze zielsmissie, talenten, leerpunten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. Deze informatie, heling en liefde ontvouwt zich precies afgestemd op wat wij nodig hebben en kunnen ontvangen. We krijgen zo steeds meer inzicht in onze zielenreis. Daardoor gaan we met meer begrip en liefde genieten van dit leven! En omdat de Akasha Kronieken samenwerken met alles wat al in ons aanwezig is aan kennis, ervaring en talent, manifesteren we ook beter werk, relaties, etc!


Coaching

Ik coach mensen individueel en in groepen richting meer léven. Leven met meer plezier, gemak en zingeving. Zowel in je werk als privé. Wanneer ik coach, heb ik dankzij de Akasha Kronieken beschikking over informatie om jou speels en op een diep niveau te helpen jouw unieke plek in je werk, relaties, huis, etc. moeiteloos en krachtig in te nemen, zonder dat je mij al te veel hoeft te vertellen. Klik hier voor een individuele coachingsafspraak. Daarnaast coach ik groepen op een krachtige en speelse manier op de thema's:  Purpose (waarom ben ik hier?), Passion (wat doe ik graag en goed?) & Play (hoe doe ik dat op de leukste manier?).


Reading

Als ik je een reading uit de Akasha Kronieken geef, dan ben ik een spreekbuis en geef ik de zuivere informatie en heling door, zoals die aangeboden wordt vanuit jouw Akasha Kronieken. Tijdens een reading planten we spreekwoordelijk een zaadje dat daarna in je dagelijkse leven tot bloei zal komen. Lees hieronder hoe een Akasha reading in zijn werk gaat.  Ik geef ook readingen aan groepen van 5 tot 500 mensen.


Training

Daarnaast help ik jou met plezier je eigen relatie met de Akasha Kronieken op te bouwen. Deze training sluit aan bij wat jou ziel wil manifesteren in deze fase in jouw leven. Voor sommigen betekent dat dat ik hen direct toegang geef tot het veld van de Akasha Kronieken. Voor anderen betekent dit dat we andere kwaliteiten (eerst) ontwikkelen, omdat dat de meest directe weg is naar manifestatie van jouw zielewens. Ik volg hierbij het pad dat de Akasha Kronieken voor jou (en met jouw ziel) uitstippelen. Maak hier een afspraak voor een eerste privé-sessie, online of in Drunen..


HOE WERKT EEN AKASHA READING?


Als jij helderheid en/of heling in een bepaalde werk- of privésituatie wilt. kun je mij toestemming geven om jouw Akasha Kronieken te openen. Je bent daar zelf bij, via internet of face-to-face in Drunen. Tijdens dit gesprek kun je de Akasha Kronieken om toelichting vragen op thema's uit jouw leven. Ik geef de antwoorden zo zuiver mogelijk aan je door via beelden, woorden en beweging. Tegelijkertijd ontvang je ondersteunende energie. Alles bij elkaar planten we een spreekwoordelijk zaadje dat daarna in je dagelijkse leven tot bloei zal komen, in de vorm van nieuwe ideeën en stappen richting de maximale ontplooiing van jouw ziel in dit leven.


Je krijgt alle antwoorden die jou op dit moment dienstbaar zijn. (En dus niet altijd alle antwoorden die jij graag wilt horen.) Er wordt bv. geen informatie onthuld die overbodig is voor manifestatie van jouw hoogste potentieel of informatie waardoor jij cruciale levenservaringen misloopt. Ontwikkeling van jouw ziel staat centraal. Elk gesprek verloopt verschillend. Soms is het heel stil. In dat geval ontvangen mensen meestal een liefdevolle, diepe heling. Soms wordt er heel veel gepraat en uitgelegd. En soms loop ik door de ruimte om dingen duidelijk te maken. De Akasha Kronieken zien jouw essentie en stemmen het gesprek daar tot in de puntjes op af. Ik geef dat zo goed en volledig mogelijk door.


Je kunt eenmalig een vraag voorleggen aan de Akasha Kronieken voor inzicht. Maar het is vooral een ontwikkelingstool om meer en meer inzicht te krijgen in jouw eigen leven en steeds betere keuzes te leren maken, vanuit helderheid en liefde voor jezelf en de mensen om je heen. Daarom is het gebruikelijk een aantal keren achter elkaar te komen (met steeds een aantal weken er tussen).

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt met geest, lichaam en ziel en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Tarieven


> Online Akasha Reading - particulieren

1 uur: 80 euro incl. btw

(tarief 60 euro voor minima)


> Akasha Reading in Drunen - particulieren

1,5 uur: 145 euro incl. btw


> Individuele begeleiding Zelf leren readen in de Akasha Kronieken - particulieren

1,5 uur: 145 euro incl. btw


> Coaching Zakelijk

per uur: 145 euro excl. btw


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright © All Rights Reserved