Akasha

transformatiecoach met diepgaand effect

Akasha Kronieken

WAT ZIJN DE AKASHA KRONIEKEN?

 

 

Bij alles wat ik doe, werk ik samen met de Akasha Kronieken. Behalve informatie, bieden de Akasha Kronieken ons heel veel heling en liefde. Het is een energetisch veld waarin alles over alle levens van alle mensen is opgeslagen. We kunnen er vragen naar onze zielenreis, talenten, leerpunten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. Deze informatie, heling en liefde ontvouwt zich precies afgestemd op wat wij nodig hebben en kunnen ontvangen. We krijgen zo steeds meer inzicht in onze zielenreis. Daardoor gaan we met meer begrip en liefde genieten van dit leven! En omdat de Akasha Kronieken samenwerken met alles wat al in ons aanwezig is aan kennis, ervaring en talent, manifesteren we ook beter werk, betere relaties, etc!


Reading vanuit de Akasha Kronieken

Als ik je een reading uit de Akasha Kronieken geef, dan ben ik een spreekbuis en geef ik de zuivere informatie en heling door, zoals die aangeboden wordt vanuit jouw Akasha Kronieken. Tijdens een reading planten we spreekwoordelijk een zaadje dat daarna in je dagelijkse leven tot bloei zal komen. Lees hieronder hoe een Akasha reading in zijn werk gaat. Ik geef ook readingen aan kleine en grote groepen.


Reguliere Coaching

Ik coach mensen individueel en in groepen richting meer léven. Leven met meer plezier, gemak en zingeving. Zowel in je werk als privé. Wanneer ik coach, heb ik dankzij de Akasha Kronieken beschikking over informatie om jou speels en op een diep niveau te helpen jouw unieke plek in je werk, relaties, huis, etc. moeiteloos en krachtig in te nemen. Jij merkt er echter niets van dat ik verbinding heb met de Akasha Kronieken, omdat het een natuurlijke staat van zijn is voor mij. Je praat gewoon met 'Joyce'. Het is vooral handig voor jou, dat je mij niet zo heel veel informatie hoeft te geven.  Klik hier voor een coachingsafspraak.


Inspiratiesessies voor groepen

Ik inspireer en coach groepen op een krachtige en speelse manier op allerlei thema's. Dat zijn praktische thema's zoals bv. de werk-privé balans of het (door)starten van je eigen praktijk. Of thema's meer abstracte thema's: Purpose (waarom ben ik hier?), Passion (wat doe ik graag en goed?) & Play (hoe doe ik dat op de leukste manier?). Dit kan zich ook toespitsen op team- en organisatiedoelen. Ik bied deze sessies binnen allerlei thema's en omgevingen aan, omdat het mijn kracht is mijn boodschap en coaching heel specifiek toe te snijden op de voorliggende situatie in een specifieke groep. Neem daarom rustig contact op om uw thema's met mij te bespreken: 06 - 1646 9561


Zelf leren werken met de Akasha Kronieken

Daarnaast help ik mensen met plezier hun eigen relatie met de Akasha Kronieken op te bouwen. In een individuele training sluit ik aan bij wat jouw ziel wil manifesteren in deze fase van jouw leven. Voor sommigen betekent dit dat ik hen direct toegang geef tot het veld van de Akasha Kronieken en hen leer readen voor zichzelf en anderen (bv. klanten). Voor andere mensen betekent dit dat we andere kwaliteiten (eerst) ontwikkelen, omdat dat de meest directe weg is naar manifestatie van jouw hoogste potentieel. Ik volg hierbij het pad dat de Akasha Kronieken voor jou aangeven. Wil je een groepscursus volgen, lees dan hier onder verder.


Groepscursussen leren readen in de Akasha Kronieken

Alle cursusdagen zijn los van elkaar te volgen. Aan welke dag je deelneemt, hangt puur af van waat jij nu staat in je leven en wat je wilt vanaf hier. Je kunt ook deelnemen als je via een andere docent, een boek of op een andere manier contact hebt gemaakt met de Akasha Kronieken. De enige regel is: bel Joyce even om af te stemmen welke dag het beste bij je past: 06 - 1646 9561.


Dag 1: Kennismaking Akasha Kronieken

Deze dag is voor iedereen die interesse heeft in de Akasha Kronieken. Er is geen ervaring nodig. Wel een natuurlijke openheid. Je doet hier je eerste ervaringen met de Akasha Kronieken op. Bel Joyce om je aan te melden.


Dag 2: Leren readen in de Akasha Kronieken

Tijdens deze concrete cursusdag leer je readen in de Akasha Kronieken, voor jezelf en voor anderen. Deelname is aan voorwaarden verbonden, zoals bv. eigen ervaringen met de Akasha Kronieken (bv. tijdens Dag 1) of werken met andere lichtvelden, etc. Bel Joyce om te overleggen of deze dag jou biedt wat je nodig hebt.


Dag 3: Integratie Akasha Kronieken in je dagelijkse leven

Deze cursusdag is voor mensen die al enige tijd readen in de Akasha Kronieken volgens de methode die ik aanbied (openingsgebed). Je kunt hier al je vragen stellen en twijfels delen over jouw ervaringen. Je leert de Akasha Kronieken een zinvolle plek geven in jouw leven, die jou in je kracht zet. En je leert van toepassingen van anderen en wisselt hiermee uit. Bel Joyce voor deelname.


Dag 4: Integratie Akasha Kronieken in je professionele leven

Deze dag is voor iedereen die readen in de Akasha Kronieken 'buitenshuis' wil toepassen. Dat kan zijn op je werk, in je praktijk, in je familie, etc. Je leert van elkaar en van mij, via een programma dat recht doet aan de behoefte van de aanwezigen. Het kan gaan om zowel energetische, praktische, relationele, financiele of andere zaken. Je bent welkom met al je vragen. Een waardevolle dag. Bel Joyce voor deelname.


Kosten: 99 euro per persoon per dag (inclusief reader en welkomstdrankje, exclusief lunch en drinken)

Alle cursusdagen staan op zichzelf, dus je kunt op elk gewenst moment aan elke dag deelnemen, mits deze nu bij jouw ontwikkeling past. Dat bepalen we samen. Cursusdagen gaan door bij minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Als je zelf een cursusdag initieert kan het ook voor grotere of kleinere groepen. Neem daarvoor even contact met Joyce op.


HOE WERKT EEN AKASHA READING?


Als jij helderheid en/of heling in een bepaalde werk- of privésituatie wilt. kun je mij toestemming geven om jouw Akasha Kronieken te openen. Je bent daar zelf bij, via internet of face-to-face in Drunen. Tijdens dit gesprek kun je de Akasha Kronieken om toelichting vragen op thema's uit jouw leven. Ik geef de antwoorden zo zuiver mogelijk aan je door via beelden, woorden en beweging. Tegelijkertijd ontvang je ondersteunende, liefdevolle energie. Alles bij elkaar planten we een spreekwoordelijk zaadje dat daarna in je dagelijkse leven tot bloei zal komen, in de vorm van nieuwe ideeën en stappen richting de maximale ontplooiing van jouw ziel in dit leven.


Je krijgt alle antwoorden die jou op dit moment dienstbaar zijn. (En dus niet altijd alle antwoorden die jij graag wilt horen.) Er wordt bv. geen informatie onthuld die overbodig is voor manifestatie van jouw hoogste potentieel of informatie waardoor jij cruciale levenservaringen misloopt. Ontwikkeling van jouw ziel staat centraal. Elk gesprek verloopt verschillend. Soms is het heel stil. In dat geval ontvangen mensen meestal een liefdevolle, diepe heling. Soms wordt er heel veel gepraat en uitgelegd. En soms loop ik door de ruimte om dingen duidelijk te maken. De Akasha Kronieken zien jouw essentie en stemmen het gesprek daar tot in de puntjes op af. Ik geef dat zo goed en volledig mogelijk door.


Je kunt eenmalig een vraag voorleggen aan de Akasha Kronieken voor inzicht. Maar het is vooral een ontwikkelingstool om meer en meer inzicht te krijgen in jouw eigen leven en steeds betere keuzes te leren maken, vanuit helderheid en liefde voor jezelf en de mensen om je heen. Daarom is het gebruikelijk een aantal keren achter elkaar te komen (met steeds een aantal weken er tussen).

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt met geest, lichaam en ziel en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Tarieven


> Online Coaching of Akasha Reading

1 uur: 80 euro

(tarief 60 euro voor minima)


> Coaching of Akasha Reading in Drunen

1,5 uur: 130 euro


> Coaching Zakelijk

1,5 uur: 175 euro


Alle prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven en organisaties.


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Afmelding of afwezigheid bij groepsbijeenkomsten geeft geen recht op geld retour. Bij annulering door Joyce ontvangt u wel uw geld terug.


Copyright © All Rights Reserved