Akasha

Akasha

DE AKASHA KRONIEKEN

 

 

De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in deze wereld moeiteloos en krachtig in te nemen. De Akasha Kronieken is een energetisch veld waarin alle informatie over alle levens van alle mensen is opgeslagen. De Akasha Kronieken verstrekken je gedoseerd en op een hele liefdevolle en integere manier informatie over: je talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, trauma's, andere levens, etc. En bovendien ondersteunen ze je energetisch met transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen.

 

Hoe werkt een lezing vanuit de Akasha Kronieken?

 Ik open jouw Kronieken alleen met jouw toestemming. Wel zo integer. We krijgen dan toegang tot het helende energieveld van de Kronieken. Al zeggen we niks, we baden in liefde en wijsheid. Maar natuurlijk is dit ook een unieke kans om inzicht te krijgen in je leven. Dus is het een goed idee om vragen te stellen. Je krijgt hier altijd een liefdevol antwoord op. Deze informatie is helemaal voor jou. Ik ben slechts spreekbuis van de Akasha Kronieken en praat achteraf met niemand over jouw reading, ook niet met jou.

 

WAT BIED IK AAN?

 

Individuele readingen vanuit de Akasha Kronieken

Als je individuele begeleiding op je levenspad wilt (bijv. vanwege nieuwe werk- of levenskeuzes, verdieping van je spirituele pad, vragen over je relatie,, etc.) dan kun je voor een Akasha Individual Journey kiezen. Je krijgt dan 3 individuele readings (meestal online), waarbij alles om de ontsluiering van jouw ziel draait: angsten, patronen en emoties doorzien. En voelen en ervaren wat je ten diepste wilt, zodat jij kunt manifesteren waarvoor je hier kwam. De Akasha Kronieken stemmen het tempo en de vorm waarin de informatie en de heling tot jou komt heel nauwkeurig op jou af. En er is eindeloos veel liefde en compassie voor jou en de mensen om je heen. De Akasha Kronieken zijn daarom ook een prachtige manier van begeleiding bij het inslaan van een nieuw pad of verder in de vorm zetten van je huidige weg. Neem contact met mij op, om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

 

Groepshealing vanuit de Akasha Kronieken

 Ik geef ook groepshealingen vanuit de Akasha Kronieken. Dit is een Akasha reading waarbij de hele groep in een lichtkolom wordt geplaatst. Er is informatie die dienstbaar is aan de groep. En iedereen ontvangt een persoonlijke healing. Meestal is er ruimte voor een persoonlijke vragen.

 

Woensdag 27 maart 20u - 22u: Groepshealing bij Huis voor Transformatie in Moergestel.

Voor meer info, klik hier.

 

Cursus 'Leer zelf jouw Kronieken lezen'

 Ik geef Basis- en Verdiepingscursussen waarin je zelf leert contact maken en verdiepen met de Akasha Kronieken. Daarnaast geef ik Teachertrainingen aan mensen die de kunst van het readen graag door willen geven.

 

Alle cursussen zijn tevens een persoonlijk, spiritueel en maatschappelijk ontwikkelingstraject, gericht op het innemen van jouw unieke plek in de wereld waarin jij straalt. Dus een echt cadeau voor jezelf: Jij verbind je dieper met jeZelf, jouw ziel ontsluiert zich en manifesteert zich via jou in de wereld.

 

Basiscursus: Hierna kun je op elk moment verbinding maken met de Akasha Kronieken, zodat je de rest van je leven moeiteloos toegang hebt tot hun kennis, heling en liefde. Deze cursus wordt elk voorjaar in Nederland gegeven en elke zomer in Frankrijk. Waarschijnlijk komt er ook een Basiscursus in het najaar.

Verdiepingscursus: Heb je al ervaring met het readen in de Kronieken en wil je je relatie met de Kronieken (en dus met jezelf) verrijken en verdiepen en hierin delen met gelijkgestemden, dan kun je meedoen aan een Verdiepingscursus. De cursus voor 2019 is nog niet gepland.

Teachertraining: In het voorjaar van 2019 kun je deelnemen aan de Teachertraining, waarbij je leert readen, teachen en leven in samenwerking met de Akasha Kronieken. Deze vind in april/mei 2019 plaats. Meer info: info@joyceveldsink.nl.

 

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een gepassioneerde en getalenteerde energiewerker die ziet hoe haar eigen krachten zich ontvouwen om anderen te helpen op hun levensreis. Ze was eerder life coach en gaf qi gong in het bedrijfsleven. Naast haar huidige werk in de Praktijk voor Heling & Helderheid, bestudeert zij op dit moment heling via de Akasha kronieken.

Tarieven


Bij een individueel consult betaalt u naar uw (gezamenlijk) netto maandinkomen.

-lager dan 1900 euro > u betaalt 60 euro

-hoger dan 1900 euro > u betaalt 90 euro

B-ho

Prijzen voor cursussen zijn altijd:

-inclusief BTW voor particulieren

-exclusief BTW voor bedrijven en organisaties


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright @ All Rights Reserved