Akasha

transformatiecoach met diepgaand effect

Akasha Kronieken

WAT ZIJN DE AKASHA KRONIEKEN?

 

 

Bij alles wat ik doe, werk ik samen met de Akasha Kronieken. Behalve informatie, bieden de Akasha Kronieken ons heel veel heling en liefde. Het is een energetisch veld waarin alles over alle levens van alle mensen is opgeslagen. We kunnen er vragen naar onze zielsmissie, talenten, leerpunten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. Deze informatie, heling en liefde ontvouwt zich precies afgestemd op wat wij nodig hebben en kunnen ontvangen. We krijgen zo steeds meer inzicht in onze zielenreis. Daardoor gaan we met meer begrip en liefde genieten van dit leven! En omdat de Akasha Kronieken samenwerken met alles wat al in ons aanwezig is aan kennis, ervaring en talent, manifesteren we ook beter werk, relaties, etc!


Coaching

Ik coach mensen individueel en in groepen richting meer léven. Leven met meer plezier, gemak en zingeving. Zowel in je werk als privé. Wanneer ik coach, heb ik dankzij de Akasha Kronieken beschikking over informatie om jou speels en op een diep niveau te helpen jouw unieke plek in je werk, relaties, huis, etc. moeiteloos en krachtig in te nemen, zonder dat je mij al te veel hoeft te vertellen. Klik hier voor een individuele coachingsafspraak. Daarnaast coach ik specifieke groepen, zoals ondernemers, op een krachtige en dynamische manier, dit kan met of zonder de Akasha Kronieken. Klik hier voor meer info over de cursus 'Ondernemerschap vanuit het Hart: moeiteloos ondernemen', die ik in juni op een landgoed in midden-Frankrijk voor ondernemers aanbiedt.


Reading

Als ik je een Akasha reading geef, dan ben ik een pure spreekbuis en geef ik alleen de zuivere informatie door, zoals die aangeboden wordt vanuit jouw Akasha Kronieken. Ik geef ook readingen aan groepen van 5 tot 500 mensen. Lees hieronder hoe een Akasha reading in zijn werk gaat.


Training

Daarnaast leer ik jou met plezier om zelf jouw Akasha Kronieken te openen. En om dat ook voor anderen te doen. Maak hier een afspraak voor een privé-training, online of in Drunen. In het najaar start er een internationale groepstraining elders in Europa (Engelstalig).


HOE WERKT EEN AKASHA READING?


Als jij helderheid en/of heling in een bepaalde werk- of privésituatie wilt. kun je mij toestemming geven om jouw Akasha Kronieken te openen. Je bent daar zelf bij, via internet of face-to-face in Drunen. Tijdens dit gesprek kun je de Akasha Kronieken alles vragen wat je wilt. Ik geef de antwoorden zo zuiver mogelijk aan je door via beelden, woorden, beweging en energie.


Je krijgt alle antwoorden die jou op dit moment dienstbaar zijn. Er wordt dus niets onthuld waardoor jij interessante levenservaringen misloopt. Elk gesprek verloopt verschillend. Soms is het heel stil. In dat geval ontvangen mensen meestal een liefdevolle, diepe heling. Soms wordt er heel veel gepraat en uitgelegd. En soms loop ik door de ruimte om dingen duidelijk te maken. De Akasha Kronieken zien jouw essentie en stemmen het gesprek daar tot in de puntjes op af. Ik geef dat zo goed en volledig mogelijk door. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.


Je kunt eenmalig een vraag voorleggen aan de Akasha Kronieken voor inzicht. Je kunt het ook gebruiken als ontwikkelingstool om meer en meer inzicht te krijgen in jouw eigen leven en steeds betere keuzes te leren maken, vanuit liefde voor jezelf en de mensen om je heen. In dat geval kun je regelmatig terugkomen of zelf leren readen.

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt met geest, lichaam en ziel en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Tarieven


> Coaching of Akasha Reading in Drunen - per 1,5 uur

voor particulieren: 145 euro incl. btw

voor bedrijven: 175 euro incl. btw


> Akasha Reading online - 1 uur

voor particulieren: 60 euro incl. btw

voor bedrijven: 90 euro incl. btw


> individuele cursus Akasha Reading in Drunen, een dagdeel van 3 uur:

voor particulieren: 290 euro incl. btw

voor bedrijven: 350 euro excl. btw


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Copyright @ All Rights Reserved