Akashacursus Pasen

Akashacursus

Pasen 2019

JE EIGEN AKASHA KRONIEKEN LEZEN

 Inschrijven voor 31 maart 2019 is voordeliger!


 

De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in deze wereld krachtig en met plezier in te nemen. Zo ook tijdens het Paasweekend 2019 (za 20 en zo 21 april). In een plezierige én integere setting leert Joyce je readen in de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken verstrekken jou gedoseerd en op een liefdevolle, integere manier informatie over: talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. En ze ondersteunen energetisch met transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen. De uitwisseling binnen de cursusgroep leidt altijd weer tot superplezierige en ontroerende ontmoetingen.

 

Zaterdagochtend maak je kennis met de toegang tot dit lichtveld waarin alle informatie over alle zielen is opgeslagen. Om 13u delen we een (meestal overheerlijke) potluck lunch met elkaar. 's Middags begeleidt Joyce je stap voor stap bij de allereerste reading voor een van je groepsgenoten. 's Avonds kun je ervoor kiezen met elkaar of alleen te eten en overnachten in Oss (niet inbegrepen). Er zijn diverse leuke eetgelegenheden en overnachtigsmogelijkheden in de buurt, om er een prachtig weekend weg van te maken, vol verbinding, plezier en liefde.

 

Zondagochtend kijken we even hoe iedereen erbij zit na zijn of haar eerste ervaringen met de Akasha Kronieken. Er is ruimte om te delen, er is begrip en er is informatie. En daarna kijken we wat er die ochtend nodig is om de volgende stap in onze ontwikkeling te maken. Om 13u is er weer een potluck lunch. 's Middags wisselen we met elkaar readingen uit om onze ervaring uit te breiden en vragen naar de oppervlakte te laten komen die relevant zijn voor verdere toepassing van de Akasha Kronieken. De volgende dag (2e Paasdag) kun je als je wilt deelnemen aan de PaasSwap op dezelfde locatie. Dit is een ontspannen, feestelijke bijeenkomst, waarin Akasha readers van alle niveaus welkom zijn om met elkaar te readen, te leren en te lachen. Dit is een aanrader voor kersverse readers!

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een gepassioneerde en getalenteerde energiewerker die ziet hoe haar eigen krachten zich ontvouwen om anderen te helpen op hun levensreis. Ze was eerder life coach en gaf qi gong in het bedrijfsleven. Naast haar huidige werk in de Praktijk voor Heling & Helderheid, bestudeert zij op dit moment heling via de Akasha kronieken.

Tarieven


Bij een individueel consult betaalt u naar uw (gezamenlijk) netto maandinkomen.

-lager dan 1900 euro > u betaalt 60 euro

-hoger dan 1900 euro > u betaalt 90 euro

B-ho

Prijzen voor cursussen zijn altijd:

-inclusief BTW voor particulieren

-exclusief BTW voor bedrijven en organisaties


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

BASISCURSUS

 

In de Basiscursus Akasha Kronieken Readen leer je de Akasha Kronieken openen. Na de cursus heb je dus in elk moment beschikking over begeleiding op jouw levenspad bij belangrijke levenskeuzes, spirituele vragen, traumaverwerking en dagelijkse vragen over de relatie met de mensen om je heen, je werk, je gezondheid, etc. Je leert de Kronieken ook te openen voor anderen, zodat jij de grote wijsheid, heling en liefde van dit lichtveld ook beschikbaar kunt stellen aan de mensen om je heen.

 

Persoonlijke, spirituele en maatschappelijke ontwikkeling

Daarnaast zetten de Akasha Kronieken je tijdens deze cursus verder in je kracht. Via de situaties en vragen die zich op dit moment in jouw leven voordoen, wordt je persoonlijk begeleidt naar de diepte van jouw hart, waar waarheid en liefde heersen. Van daaruit kun jij je soepeler en krachtiger manifesteren in de wereld. Angsten, beperkende overtuigingen, frustraties en vooral talenten, kwaliteiten en kansen worden gezien. Hiermee wordt ruimte gemaakt voor een nieuw leven waarin jouw potentie en levensplezier vrij komen. De cursus is dus niet puur technisch van aard. Het is een verdieping van zelfontwikkeling, zelfliefde en levensplezier.

 

Data, tijd, plaats en investering

Deze Basiscursus is een Paascursus! Omdat het zo'n mooie tijd is om dan in de Kronieken te verblijven. Hij vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 van 10u tot 17u in het mooie Yogacentrum Stilte in Beweging in Oss. Deze Basiscursus kost 350 euro (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven) als je je voor 31 maart inschrijft. Daarna betaal je 425 euro (incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven).


Inschrijven doe je hier. Als je eerst nauwkeuriger wilt bepalen of dit iets voor jou is, kun je een afspraak maken voor een individuele reading met Joyce (via Skype/WhatsApp).


Niet vergeten mee te nemen

Als je je ingeschreven hebt voor de cursus denk dan aan de volgende dingen:

De avond van te voren s.v.p. geen alcohol drinken - Wees 's ochtends een kwartiertje voor aanvang aanwezig. - Draag comfortabele kleding - Neem een schrijfblok en warme sokken mee - Neem beide dagen iets voor de lunch mee dat we met elkaar kunnen delen (portiegrootte: 1 persoon).

Na de cursus

Na de Basiscursus heb je de eerste stappen gezet op jouw individuele pad met de Akasha Kronieken. Je kunt van hieruit je relatie met hen verder verdiepen. Daarom geef ik je toegang tot mijn netwerk van Akasha readers, zodat je 7 dagen per week in een veilige omgeving readings met elkaar kunt uitwisselen en je kunt verfijnen in de kunst van het readen. Als je hier graag begeleiding bij wilt, dan ben je van harte welkom bij de Verdiepingscursus. Verder is het boek ‘Akasha Kronieken, het archief van de ziel’ van Linda Howe een aanrader.

 

Volgende cursus?

De volgende feestelijke Basiscursus is van 22-29 juni 2019 op Landgoed l'Huy Préau in het natuurgebied Morvan in Midden-Frankrijk. Meer informatie daarover lees je hier. Wil je bericht ontvangen wanneer de najaarscursus is? Schrijf je dan in voor  de Nieuwsbrief.

 

 De docent

Joyce Veldsink is een speelse, compassievolle en duidelijke Akasha docent, transformatiecoach, healer en Qi Gong docent. Joyce helpt je bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met jeZelf. In die verbinding ontspan je ten diepste en ervaar je zingeving. Het leven stroomt en je voelt dat er voor je gezorgd wordt. Je doet de dingen die je graag doet en de dingen waar je goed in bent. Jouw liefde wisselt uit met die van de mensen om je heen. In deze verbinding met jeZelf vind je de plek in de wereld waar je je thuis, zacht en krachtig voelt. De ervaring van moeiteloos leven is wat Joyce iedereen gunt. Daarom begeleidt zij mensen individueel vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid in Drunen en online in binnen- en buitenland. En geeft zij groepslessen en –cursussen bij bewustzijnscentra en in bedrijven in binnen- en buitenland.

 

Voorwaarden cursus

Soms lopen dingen anders dan jij en ik gedacht hadden. Om in dat geval allebei te weten waar we aan toe zijn, heb ik de onderstaande voorwaarden opgesteld:

 

Je plaats in de cursus is gereserveerd nadat het cursusgeld ontvangen is. Mocht je je bedenken, dan krijg je tot 8 weken voor de start van de cursus het cursusgeld terug, met inhouding van 75 euro organisatiekosten. tot 4 weken voor de start van de cursus wordt de helft van het cursusgeld geretourneerd. Vanaf 4 weken voor de eerste les en tijdens de cursus ontvang je geen cursusgeld terug. Indien je de cursus niet kunt starten of afmaken wegens onvoorziene ernstige omstandigheden, dan kijk ik graag naar een oplossing met je. In het uitzonderlijke geval dat Joyce een cursus annuleert, krijg je het volledige cursusbedrag terug. Indien je je aanmeldt voor een cursus geef je Joyce toestemming om je naam, emailadres en telefoonnummer te bewaren en gebruiken voor facturering en reguliere, directe klantcontacten. Zij geeft je gegevens niet door aan derden. Heb je vragen over deze voorwaarden? Neem dan gerust contact op met Joyce.

Copyright @ All Rights Reserved