Zomercursus Frankrijk

Zomercursus

Frankrijk

CURSUS AKASHA READEN 22-29 JUNI 2019

 

 

Readen in de Akasha Kronieken, midden in de prachtige natuur van de Franse Morvan! Wat een heerlijke manier om de zomervakantie te beginnen!

 

We genieten deze laatste week van juni van alle aardse heerlijkheden die het landgoed L' Huy Preau ons biedt: met aandacht bereid biologisch, vegetarisch eten van eigen grond, prachtige natuur en leuke mensen. En we vertoeven tegelijk in het liefdevolle lichtveld dat ‘Akasha Kronieken’ heet. Als reader van de Akasha Kronieken ontdek je alle waarheden over jezelf waar je je nog niet bewust van was: de getalenteerde mens die je bent, de onvoorstelbaar diepe liefde die jij in je draagt en de unieke, krachtige plek in de wereld die jij mag innnemen.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is zowel voor mensen die geen ervaring hebben met het werken in de Akasha Kronieken, als voor mensen die hier al enige ervaring mee hebben. Joyce begeleidt je op een zachte manier bij het contact maken met de Kronieken. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent, met haar, de groep en de Kronieken. We openen de Akasha Kronieken voor onszelf en voor anderen en vragen om informatie en heling die ons vooruit helpt in onze relaties, werk, talenten, woonsituatie, levensdoelen, etc. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor jou? Kom deze week ervaren en genieten!

 

Wat doen we?

Natuurlijk werken we aan techniek, maar vooral aan het ontvangen en overdragen van heling. De stijl van Joyce is natuurlijk, speels, enthousiast, vol humor en soms confronterend.

 

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van deze cursus: de Akasha Kronieken helpen je met het ontsluieren van alles wat jou tegenhoudt om volledig te stralen! Ze geven je begeleiding en heling op het gebied van voorouderlijke lijnen, andere levens, talenten en valkuilen, spirituele vragen en traumaverwerking. En helpen je bij praktische vragen over relaties, werk, gezondheid, huis, huisdieren, etc. Binnen dit lichtveld en bij Joyce ben je welkom met alles wat zich op dat moment wil laten zien, van de schaterlach tot de traan.

 

We ‘werken’ elke ochtend van 10u tot 13u in de mooie tangozaal. Dan staat er een lekkere lunch voor ons klaar. De middag ben je vrij om in te richten zoals je dat wilt. Je kunt alleen of in duo’s verdiepende readingopdrachten doen op Preau’s terrasjes of in de natuur. Er is persoonlijke coaching voor degenen die dat willen. En je kunt lekker luieren, natuurwandelen, zwemmen of een van je eigen hobby’s doen. ’s Avonds eten we gezellig buiten met de deelnemers van de andere workshops. (Omdat het voor contact met de Akasha Kronieken belangrijk is een zuiver kanaal te zijn, is het verzoek drankjes te beperken tot 1 per maaltijd.)

Docent Joyce Veldsink

Joyce Veldsink is een enthousiaste en dynamische Akasha docent. Daarnaast is zij transformatiecoach, healer en Qi Gong docent. Maar vooral is zij levensgenieter en mens.

 

Vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid helpt Joyce mensen bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met zichZelf. In deze verbinding doen mensen de dingen waar ze talent voor hebben en ze genieten en ontspannen daarvan. Mensen ervaren zingeving, plezier en waardevol contact met de mensen om hen heen. Joyce begeleidt mensen individueel vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid in Drunen en via Skype. En zij geeft groepslessen en –cursussen in bedrijven en bij bewustzijnscentra.

 

Kosten

Deelname aan deze cursus bedraagt 395 euro (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven). Als je twijfelt of deze cursus nu bij je past, overleg even met Joyce: 06-16 46 95 61. of info@joyceveldsink.nl.

 

De accomodatie betaal je apart. Er zijn kamers, luxe tenten en je kunt je eigen tent meenemen. Meer informatie over accomodaties en prijzen vind je op de website van Preau. Of je kunt mailen naar info@preau.nl of bellen met Loeky Ekkel van Preau via 0573-221199.

 

Voorwaarden

Soms lopen dingen anders dan iedereen gedacht had. Om in dat geval allemaal te weten waar we aan toe zijn, gelden de onderstaande voorwaarden.

 

Je plaats in de cursus is gereserveerd nadat het cursusgeld ontvangen is. Bij annulering wordt altijd 75 euro administratiekosten ingehouden op de terugstorting van het cursusgeld. Bij annulering binnen 2 maanden voor de aanvang van de cursus wordt de helft van het cursusbedrag in rekening gebracht. Binnen 1 maand voor aanvang van de cursus wordt het hele cursusbedrag in rekening gebracht. Als je 2 ochtenden of meer afwezig bent gedurende deze week, mis je veel informatie en behoudt Joyce zich, na overleg natuurlijk, het recht voor je de toegang tot de cursus te ontzeggen, zonder retournering van het cursusgeld. In geval van overmacht helpt Joyce je graag de gemiste kennis te overbruggen, zodat je verder kunt met deze groep. Indien je je aanmeldt voor de cursus geef je Joyce toestemming om je naam, emailadres en telefoonnummer te bewaren en gebruiken voor facturering en reguliere, directe klantcontacten. Joyce geeft je gegevens niet door aan derden. Heb je vragen over deze voorwaarden? Neem dan even contact op met Joyce.

 

Let's enjoy!

Het wordt een prachtige week voor jezelf! Met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, liefdevolle aanwezigheid, lekker eten, natuurschoon en veel gezelligheid! Wat je hier leert, daar heb je de rest van je leven profijt van. Dit wordt een mooie vakantie...

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een gepassioneerde en getalenteerde energiewerker die ziet hoe haar eigen krachten zich ontvouwen om anderen te helpen op hun levensreis. Ze was eerder life coach en gaf qi gong in het bedrijfsleven. Naast haar huidige werk in de Praktijk voor Heling & Helderheid, bestudeert zij op dit moment heling via de Akasha kronieken.

Tarieven


Bij een individueel consult betaalt u naar uw (gezamenlijk) netto maandinkomen.

-lager dan 1900 euro > u betaalt 60 euro

-hoger dan 1900 euro > u betaalt 90 euro

B-ho

Prijzen voor cursussen zijn altijd:

-inclusief BTW voor particulieren

-exclusief BTW voor bedrijven en organisaties


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright @ All Rights Reserved