Coaching

transformatiecoach met diepgaand effect

Ondernemen

vanuit het Hart

ONDERNEMERSCHAP VANUIT HET HART

Moeiteloos ondernemen

 

 

Jouw kerntalenten en hartewensen manifesteren via je ondernemerschap? In een week je bedrijf of praktijk verder ontwikkelen met gelijkgestemden op een heerlijk landgoed in Frankrijk? Joyce Veldsink laat starters en ervaren ondernemers zien, voelen en ervaren waar hun kern ligt.


Van zaterdag 22 juni tot zaterdag 29 juni biedt Joyce Veldsink u de gelegenheid om uzelf te ontmoeten als ondernemer. In deze cursus laat zij u zien waar u staat en wat uw hart, uw kern, wil manifesteren via uw ondernemerschap in de wereld anno 2019, waarin u rondloopt, rondkijkt, ervaart en kansen waarneemt. Kansen die u kunt aangrijpen vanuit uw hart. Uw hart vertelt u immers elke dag waarheen te bewegen en waarvoor u hier bent. Dat maakt ondernemerschap gemakkelijk, behapbaar, moeiteloos en voldoening gevend. Dát is waar we in deze week voor gaan op het heerlijke landgoed l'Huy Préau in het prachtige natuurgebied Morvan, midden in Frankrijk.

Programma

In de ochtend zult u via Joyce kennismaken met uzelf. U zult via haar ogen naar de wereld en naar uzelf leren kijken. En u zult versteld staan over het moois dat u ziet! Zij beschikt over de gave om te genieten van kleine dingen, grote dingen, mooie dingen, minder mooie dingen, alles wat het oog vangt. Dit dient om duidelijk aan het licht te krijgen waar u ontzettend goed in bent. Zodat u zich hierop kunt focussen. Zodat u achter uw eigen hart aan kunt lopen, in plaats van achter uw omgeving, een magazine, uw ouders of de maatschappij. Dit pad is een heel eenvoudig pad dat rechtdoor gaat. Dat ook aangeeft waar u níét moet zijn. En waar u dus andere mensen voor kunt inzetten of wat u gewoon in z’n geheel links kunt laten liggen. Dit maakt ondernemerschap eenvoudig, helder en voor begrijpelijk voor iedereen. Heeft u het gevoel dat u een taak heeft in de wereld? Schuif deze week aan bij dit prachtige gezelschap.

 

’s Middags bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Na het focussen van uw aandacht in de ochtend, is het goed om uw gedachten vrij te laten en uw impulsen te volgen. Laat u leiden naar waar u wilt zijn: creativiteit, plezier en échte meerwaarde. Als mens en ondernemer. Maakt u van deze gelegenheid gebruik om te wandelen, te luieren of hard te lopen in de prachtige natuur rondom dit landgoed of te zwemmen bij een meer in de buurt. Of u kunt op het landgoed zelf boogschieten, paardrijden of in de hottub zitten of een andere hobby doen.

 

Behalve ondernemers zijn er deze week op het landgoed ook dansers en andere cursisten die geïnteresseerd zijn in het vólle leven. U zult zich dus niet vervelen tijdens de gesprekken aan de rijk gevulde tafel vol met aandacht bereid, biologisch voedsel van het landgoed.

Over de docent

Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief vanuit de Akasha Kronieken. Ze werkt met mensen die iets willen veranderen in hun leven en bereid zijn daar iets voor te doen. Ze helpt u die plek in de wereld in te nemen die uniek en alleen voor is u. Waarin u in uw kracht staat, uw talenten gebruikt, zingeving ervaart en plezier hebt. Ze benadert u daarbij direct, met respect en vól compassie en levensvreugde.

 

Joyce heeft 10 jaar operationele teams, directies en besturen geadviseerd in de rol van communicatie- en organisatieadviseur. Het laatste decennium heeft zij zich ontwikkeld tot gepassioneerde energiewerker met Shamballa healing, Akasha reading, Qi gong, opstellingswerk, emotioneel lichaamswerk en veel aangeboren talent in haar gereedschapskist. Haar kennis, ervaring en levendigheid komen nu samen in de begeleiding van mensen in binnen- en buitenland, individueel en in groepen.
een deelnemer uit 2018 zegt:

'Ik kan Joyce van harte aanbevelen. Ik heb vorig jaar in Frankrijk een week samen met haar mogen beleven. Pret, verbinding (met jezelf en het universum) en verdieping zijn gegarandeerd. Hou er rekening mee dat je liefdevol te horen krijgt waar het op staat.'


Geniet van uzelf, geniet van uw business!

Wij vragen u zich deze week open te stellen voor een nieuw cadeau: uzelf. Leer uzelf zien in uw volle omvang. Geniet van het genot dat u bent. En laat de wereld meegenieten. Daar betalen wereldbewoners graag voor. En dat heet dan business. :)

 

Trek u zich deze laatste week van juni terug met gelijkgestemden op het prachtige Préau, midden in de natuur van de Franse Morvan. Geníét. En ga met volle kracht vooruit na deze zomer!

 

Kosten en inschrijving

Deze cursus kost 550 euro, inclusief btw. Daarnaast betaalt u voor accomodatie op het landgoed en de bijbehorende lekkere biologische maaltijden. In totaal investeert u 950-1200 euro (incl. btw), afhankelijk van de accomodatie die u kiest. Paardrijden, boogschieten en hottub zijn niet bij de prijs inbegrepen. Meer informatie vindt u op de site van Landgoed l' Huy Préau. Inschrijven voor zowel de cursus als de accommodatie doet u hier.

JOYCE VELDSINK


Ontmoet jezelf en

ontvouw je potentieel!


Joyce is een krachtige en dynamische transformatiecoach, met een verfrissend en hoog perspectief. Ze begeleidt mensen naar die plek in hun leven waarin ze in hun kracht staan, hun talenten gebruiken, zingeving ervaren en vooral: plezier hebben! Joyce werkt met geest, lichaam en ziel en dat maakt haar werk diepgaand en transformerend. En haar humor en levendigheid maken het werken met Joyce gewoon heel leuk en inspirerend!

Tarieven


> Online Akasha Reading - particulieren

1 uur: 80 euro incl. btw

(tarief 60 euro voor minima)


> Akasha Reading in Drunen - particulieren

1,5 uur: 145 euro incl. btw


> Individuele begeleiding Zelf leren readen in de Akasha Kronieken - particulieren

1,5 uur: 145 euro incl. btw


> Coaching Zakelijk

per uur: 145 euro excl. btw


Individuele afspraken kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verschoven worden. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening.


Contact


E-mail: info@joyceveldsink.nl

Telefoon: 06 - 16 46 95 61


Heling door middel van energie is een aanvulling op reguliere geneeskunde, geen vervanging ervan. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.


Als klant geef je toestemming tot het bewaren en gebruiken van je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten. Ik geef je gegevens niet door aan derden.

Copyright @ All Rights Reserved